Piciorul și tălpile mă dor îngrozitor. Am ciorapi compresivi doar până la genunchi. Pot dormi cu ei pe picior?

 

Prima părere

Da, cu siguranță poți dormi cu ciorapii compresivi dacă îți aduce un oarecare confort. Ai putea să-ți întrebi medicul de Obstetrică – Ginecologie în privința ciorapilor de compresie până la coapse dacă te doare tot piciorul. Compresia pe întreaga suprafață îți poate oferi mai mult confort decât dacă porți un ciorap compresiv până la genunchi.

Ciorapii Compresivi apariție

A doua părere

Poți purta ciorapii compresivi pe timpul nopții; cu toate acestea, având în vedere că ești însărcinată, ar putea să-ți fie mai bine purtând ciorapi compresivi până la coapse în loc de cei până la genunchi. Unul dintre motivele pentru care te doare piciorul este faptul că ești însărcinată, iar umflăturile îți afectează întreg piciorul, nu doar partea mai jos de genunchi. Ciorapii compresivi până la coapse te pot ajuta să controlezi acest lucru.

A treia părere

Cu siguranță! Purtatul ciorapilor în timpul nopții este potrivit și mulți pacienți fac acest lucru. Cu toate acestea, în cazul în care dezvolți o amorțeală, furnicături și / sau dureri de picioare în timp ce porți ciorapii stând întinsă în pat, dă-i jos imediat. Presiunea venoasă scade atunci când stai întinsă și, uneori, presiunea ciorapilor compresivi devine prea mare și poate apăsa artere și / sau nervi.

A patra părere

Pacienții tineri sănătoși pot dormi cu ciorapi compresivi de 20-30 mmHg sau 30-40 mmHg, dar pacienții mai în vârstă care suferă de insuficiență arterială nu pot.

A cincea părere

Da. Este important ca un medic să ia în considerare o ecografie cu ultrasunete a venelor tale. Un magazin de aprovizionare chirurgicală poate deține produse pentru un sprijin mai mare al piciorului, în cazul în care ai nevoie de acestea.


2009-2020 © All Rights Reserved