De 2-3 zile mă tot întrebam despre ce să mai scriu… aveam parcă un blocaj scriitoricesc! Dar am depășit această fază în momentul în care am descoperit că o cititoare de-a mea dorea să afle sfaturi și trucuri despre cum să-ți mărești sânii. Subiectul este, într-adevăr, o preocupare serioasă în rândul femeilor!!

Dar aveți motive de bucurie doamnelor, deoarece am pregătit răspunsuri la toate întrebările ce vă pot trece prin minte cu privire la modalitățile prin care îți poți mări sânii în mod natural și obține sâni mai mari. Am făcut multă cercetare pe acest subiect și credeți-mă că niciun alt blog sau site nu dezbate acest subiect așa cum o voi face eu… și asta numai pentru voi, dragile mele!

 

5 Trucuri Rapide care nu dau greș niciodată pentru a-ți face sânii să arate mai mari

Sper că ești deja conștientă că orice modificări ale corpului nu se produc ca prin magie, peste noapte. Trebuie să ai puțină răbdare pentru a reuși să ai sâni mai mari. Aceste trucuri fac sânii doar să „pară” mai mari; pentru a-i mări cu adevărat, va trebui să citești în continuare. Până atunci, folosește-te de aceste trucuri… care sunt, cel mult, niște iluzii optice, dar trucurile rapide sunt binevenite oricum!

Femei Sânii în sutien

OK atunci, să începem cu trucuri rapide despre cum să îți mărești sânii instantaneu și să capeți încredere:

 • Sutienul care mărește sânii – Primul pe lista mea este, desigur, sutienul de mărire a sânilor. Atunci când îl porți, obții un aspect mai plin! Mai sunt necesare alte explicații?
 • Evidențiază linia gâtului – Evidențiază linia gâtului pentru a crea o iluzie optică. Poartă dantelă, pliuri, cute, volane, încrețituri, răsuciri și bijuterii care distrag atenția de la bust și care-l fac să pară bine definit și să arate mai bine!
 • Poartă haine pe gât! Hainele pe gât sunt mai potrivite decât cele cu decolteu adânc… evident! Decolteul adânc scoate la iveală ceea ce încerci să ascunzi!
 • Culori și modele îndrăznețe – Poartă culori îndrăznețe și intense, precum și imprimeuri în partea de sus a corpului. Nu atrage atenția asupra zonelor inferioare. Dacă inversezi acest detaliu, sânii tăi vor părea mai mici!
 • Apelează la machiaj – Dacă vrei să porți haine decoltate, folosește-te de machiaj!! Alege nuanțe mai închise de fond de ten pentru a-ți face sânii să pară mai plini.

 

Evită această greșeală periculoasă

Cunosc o mulțime de femei care se plâng toată ziua de faptul că Dumnezeu nu a fost drept cu ele și au sâni foarte mici! Dar greșeala cea mai mare pe care ajung să o facă este să poarte dungi verticale! Aveți grijă, doamnelor, asta este o gafă imensă!! Este lucrul care face ca până și sânii mari să arate mici. Da, femeile cu sâni mari poartă modele verticale, pentru a nu se simți prost!

Da… unele sunt, într-adevăr, preocupate să afle cum să-și micșoreze sânii!!

Revenind la subiect!

Să trecem mai departe… Pentru că am multe alte lucruri importante să împărtășesc cu voi decât să menționez motivele pentru care femeile se plâng!

Ok, trucurile pe care tocmai vi le-am explicat se refereau la crearea iluziei unor sâni mai mari și mai plini. Dar asta e una. Sunt sigură că, de fapt, cauți modalități care să te ajute cu adevărat să ajungi la dimensiunea dorită a sânilor. Am trecut în revistă câteva soluții naturale profesioniste care să te ajute să îți mărești sânii în mod natural.

Precizare importantă

Înainte de a începe, te previn – nu te aștepta la rezultate imediate! Aceste sfaturi vor avea primele rezultate după cel puțin 20-30 de zile…

Metode naturale testate de mărire a sânilor acasă

În această secțiune îți voi da un plan de acțiune detaliat, care te va ajuta să obții o dimensiune mai mare a sânilor în mod natural. Acest plan include – Dietă, Exercițiile fizice și Alte Metode! Află în continuare despre ce vorbesc.

Metode naturale de mărire a sânilor acasă - Dietă

 1. Laptele

Laptele integral, produsele lactate, untul - toate acestea sunt folositoare pentru creșterea sânilor. Laptele integral nu este un lapte sărac în grăsimi, din contră… ține minte că țesutul sânilor este compus din grăsime… îți iei cantitatea de grăsimi necesară pentru sâni din mâncarea grasă!

 • Efecte Secundare – Dacă întreci limita, vei sfârși prin a avea un corp voluminos. Este posibilă o creștere în greutate. Dacă ești alergică la lapte, consultă medicul. Cu toate acestea, alergia poate fi tratată.
 • Avantaj principal – Fără niciun dubiu, laptele este bun pentru sănătate!

Un pahar cu lapte pe masă

Aprobat!

 1. Laptele și boabele de soia

Știm cu toții că laptele de soia este bogat în proteine. E bogat în izoflavone, care imită estrogenul și, astfel, ajută cu adevărat la creșterea dimensiunii sânilor. Laptele de soia este obținut din boabe de soia. Boabele sunt, de asemenea, eficiente în menținerea unui nivel de estrogen sănătos în organism. Consumă-le, însă fii atentă la cantitate.

 • Efecte Secundare – îți poate afecta ciclul menstrual… de fapt, este asociat cu cancerul la sân. Evită supradozajul.
 • Avantaj principal – Consumat conform instrucțiunilor, riscul este minim. Poate fi, într-adevăr, foarte eficient pentru mărirea sânilor!

Aprobat!

 1. Papaya 

Este un element surprinzător în lista mea. Dar ceea ce nu știați este că papaya poate fi foarte folositoare în mărirea sânilor. Papaya cu lapte poate ajuta la creșterea sânilor!

 • Efecte Secundare – nu este recomandat femeilor însărcinate. Consumul exagerat… în cazul de față, băutul exagerat, poate produce episoade de diaree.
 • Avantaj principal – Se găsește foarte ușor. Nu este un remediu pretențios.

Aprobat!

 1. Palmierul Pitic

Este considerat o plantă care reglează nivelul de hormoni în organism, este folosit atât de bărbați, cât și de femei. Are proprietăți uimitoare de mărire a sânilor.

 • Efecte Secundare – Supradozajul este dăunător
 • Avantaj principal – Se găsește cu ușurință sub formă de supliment. Pentru informații referitoare la dozaj, consultă un medic.

Aprobat!

Metode naturale de mărire a sânilor acasă – Pe bază de plante

Descoperă aceste plante și condimente uimitoare care funcționează foarte bine pentru mărirea sânilor

 1. Semințele de schinduf pentru sâni mai mari

Cu siguranță ați auzit de acest… schinduf (methi) ce conține o cantitate însemnată de fito (plantă) estrogen și diosgenin, care încurajează hormonul de prolactină, asociat cu creșterea sânilor.

 • Este suficientă sfărmarea semințelor…? Ei bine, da, este foarte eficientă.
 • De fapt, poți prepara o pastă din aceste semințe cu care să-ți masezi sânii.
 • O altă metodă de utilizare a acestui remediu este spargerea semințelor într-o bază uleioasă, preferabil ulei de muștar, și masarea sânilor cu acest ulei. Uleiul de schinduf este o opțiune potrivită.
 • Mugurii de schinduf sunt chiar mai buni pentru creșterea sânilor, datorită cantității mai mari de diosgenin. Poți foarte bine să le folosești pentru a-ți mări sânii în mod natural.
 • De asemenea, poți utiliza suplimente cu schinduf. Consultă medicul pentru dozajul corect.

Efecte Secundare – Efecte secundare precum diaree sau dureri de stomac pot apărea în cazul supradozajului.

Avantaj principal – Efectele secundare sunt minime în comparație cu complicațiile care pot apărea în cazul metodelor artificiale!

Atenție – Femeile gravide sunt sfătuite să nu folosească suplimente pe bază de schinduf, deoarece pot cauza contracții uterine premature.

Schinduful – aprobat ca modalitate naturală de mărire a sânilor.

 1. Semințele de fenicul pentru mărirea sânilor
 • Mestecă fenicul… este delicios!
 • Folosește pudra sau pasta de fenicul în alimentația ta
 • Sfarmă aceste semințe într-o bază uleioasă. Și folosește-o la masaj.
 • Feniculul poate fi folosit și sub formă de supliment.

Semințele de Fenicul într-o ceașcă

Efecte Secundare – Dacă este consumat în exces, poate perturba sistemul nervos. Așa că fii atentă la cantitatea pe care o consumi.

Avantaj principal – Este ușor accesibil și, fiind o plantă, are efecte secundare minime.

Aprobat!

 1. Semințele de in pentru mărirea sânilor

Bogate în fitoestrogen, semințele de in sau „alsi ke beej” sunt des folosite cu precădere în nord-estul Indiei. Inul este o plantă uimitoare care face minuni în creșterea sânilor în mod natural și care oferă o mare satisfacție.

 

 • Poți sfărma semințele de in și să le mesteci… au o aromă de nuci.
 • Semințele de in de pământ sunt mai sănătoase în comparație cu celelalte părți ale plantei.
 • Le poți adăuga în făină, poți face o pastă combinată cu alte ierburi pe care o poți adăuga în prepararea mâncărurilor.
 • Semințele de in sau uleiul din in pot fi folosite pentru masaj local sau în diete, peste salate sau în condimentare.

 

Efecte Secundare – Pot cauza reacții alergice, indigestie, infecții ale sângelui etc. Femeile gravide sau care alăptează sunt sfătuite să evite consumul acestei plante.

Avantaj principal – Conține flavonoide, omega 3, 6, acizi grași și produce, de asemenea, lignani, care acționează ca estrogeni. Ajută în prevenirea cancerului de sân și ovarian. Mai există o pagină care s-ar putea să-ți placă.

Aprobat!

Stai puțin, încă nu am terminat!! Mai sunt destule lucruri pe care le poți face pentru a-ți mări sânii în mod natural. Încă nu am vorbit despre YOGA și alte exerciții!

Metode naturale de mărire a sânilor acasă - Yoga

Yoga este o modalitate ușoară de a-ți mări dimensiunea cupei de la a la b sau de la b la c sau de la c la d și așa mai departe! Yoga ajută, de asemenea, la ridicarea sânilor lăsați. Iată câteva dintre cele mai ușoare poziții de yoga pe care le voi explica în cele ce urmează.

 • Bhujangasana sau Poziția Cobrei

Este o poziție sau o asana despre care vorbește fiecare blog sau site care dezbate tema măririi sânilor. Și sunt foarte sigură că deja știți cum se face! În orice caz, de dragul formalităților, voi repeta… dar, atenție, există o mulțime de alte metode care ajută la mărirea sânilor.

Cum se face – Întinde-te pe burtă cu picioarele împreunate direct pe podea și pune mâinile pe lângă corp. Acum, inspiră și ridică trunchiul, cu fața către tavan. Rămâi în această poziție timp de câteva secunde și revino încet la poziția inițială. Repetă acest exercițiu de 10 – 15 ori.

 • Dwikonasan sau Poziția în unghi dublu

O poziție eficientă pentru mărirea sânilor acasă în mod natural. Deși este un pic complicată și dură, prin exercițiu, o vei putea face corect.

Cum se face - Stai cu picioarele depărtate si brațele la spate cu degetele întrepătrunse. Acum, apleacă-te în timp ce îți întinzi brațele în sus. Întinde-te, apoi coboară brațele și revino la poziția inițială.

 • Ushtasana sau Poziția Cămilei

Este o poziție de yoga foarte versatilă, cu multe beneficii pentru sănătate, inclusiv pentru sistemul digestiv, limfatic, endocrin, circulator, scheletic și pentru sistemul respirator; ajută inclusiv la reducerea grăsimii de pe brațe și coapse!

Cum se face – Așază-te pe genunchii ușor depărtați. Acum îndoaie-te pe spate și arcuiește-ți spatele cu fata întoarsă în sus. Brațul ar trebui să-ți atingă picioarele pentru sprijin. Rămâi în această poziție timp de câteva secunde și revino la poziția inițială. Repetă această poziție de 10 ori.

Alte poziții precum „gowmukhasan” sau poziția Vacii, Stabdhasan sunt, de asemenea, eficiente în dezvoltarea mușchilor pectorali și în definirea dimensiunii sânilor. Yoga este ușoară și o necesitate pentru menținerea stării generale de sănătate.

Metode naturale de mărire a sânilor acasă - Exerciții

Deși exercițiile fizice nu duc la creșterea sau dezvoltarea glandelor mamare, vor ajuta, cu siguranță, la a face sânii să pară mai fermi, ridicați și cu personalitate, ceea ce te va face să arăți mai atractivă, iar sânii să pară mai mari!

Fata exercitarea face

Câteva dintre exercițiile care ajută cu adevărat sunt explicate mai jos.

 • Flotările!

Ajută la întărirea și definirea mușchilor pectorali. Sunt sigură că știi deja cum să faci flotări, în cazul în care ești confuză... întreabă orice bărbat, iar el va elabora conceptul într-un mod în care eu nu o voi putea face niciodată!

 • Flotări inversate la perete

Sunt foarte similare flotărilor, diferă doar în sensul că nu mai ești întinsă pe podea, ci în picioare, lângă un perete, cu mâinile la același nivel cu umerii. Ține picioarele stabile în timp ce miști partea superioară a corpului spre perete, apoi întinde-te înapoi, ținând mâinile drepte. Fă exercițiul de aproximativ 10-15 ori pe zi.

 • Ridicarea de greutăți

Nu știu cum e la tine, dar eu chiar mă entuziasmez atunci când vine vorba de gantere. Greutatea trebuie sa fie de aproximativ 1-2 kg, în funcție de nivelul de rezistență. Ceea ce trebuie să faci este să stai cu picioarele depărtate, ține greutățile în ambele mâini și ridică mâinile lateral, în linie dreaptă cu umerii. Acum, coboară încet brațele. Repetă acest set de aproximativ 10-15 ori.

 • Ridicări de greutăți pe bancă

Este un exercițiu interesant care presupune, desigur, o bancă! Întinde-te pe spate cu picioarele depărtate pe podea. Ține greutățile și ridică brațele deasupra feței. Îndoaie ușor coatele și coboară brațele, revino la poziția inițială. Fă acest exercițiu de 10-15 ori.

Aceste exerciții îți vor tonifia decolteul, pe care-l vei putea afișa cu mândrie.

Metode naturale de mărire a sânilor acasă - Suplimente

Suplimentele și pastilele sunt o metodă bună de mărire a sânilor. Acestea sunt compuse, în general, din ingrediente naturale. Sunt o metodă ieftină și ușoară care duce la rezultatul dorit.

Efecte Secundare – În principiu, nu s-au raportat efecte secundare. Ai putea fi alergică la oricare din ingrediente, de aceea, este mai bine să verifici înainte.

Avantaj principal – Ușor, comod și rentabil. Cea mai potrivită variantă pentru acele persoane care nici măcar nu doresc să smulgă o frunză vreodată!

Aprobat!

Metode naturale de mărire a sânilor acasă - Masajul

Știm că pastilele pentru mărirea sânilor sunt o modalitate bună de a obține o dimensiune mai mare la cupă, dar crema este nu doar sigură și eficientă, ci și distractivă. Crede-mă, dacă iubitul te ajută să masezi aceste comori, nimic nu se va putea compara cu plăcerea aceea!!! Cremele și loțiunile îți oferă posibilitatea de a-ți masa sânii și de a-i îngriji cu dragoste.

Fata face un masaj de spate

Folosește uleiuri precum

 • Ulei din semințe de in
 • Ulei de fenicul
 • Ulei de măsline
 • Creme și loțiuni pentru mărirea sânilor. Acestea sunt ieftine, eficiente și făcute în general doar din ingrediente naturale.

Cum se masează sânii?

Masajul sânilor este o modalitate bună de a-ți mări sânii. Încearcă mișcări circulare în jurul sânilor. Mișcă-ți mâinile în așa fel încât să ajungi în zona decolteului. Aceasta este metoda testată pentru masarea sânilor. Trebuie să faci cel puțin 200-300 de mișcări zilnic, pentru o stimulare adecvată a țesutului mamar.

Efecte Secundare – prea mult masaj poate produce o sensibilizare la nivelul sânilor sau lăsarea acestora. Fii atentă la acest aspect.

Avantaj principal – Este perfect pentru cupluri. Un ritual chiar plăcut pentru amândoi! Cele care sunt singure să nu se îngrijoreze, este bine să te menții motivată!

Lucruri care funcționează și care nu funcționează pentru mărirea sânilor

După cum vezi, cele mai multe, de fapt, toate lucrurile pe care le-am menționat te ajută să-ți mărești cupa cu cel puțin o dimensiune… dar problema este că trebuie să ai răbdare... iar dacă nu ai... intervenția chirurgicală este cea mai bună opțiune! Care, dacă mă întrebi pe mine, nu este una foarte bună, având în vedere lunga listă de complicații specifice. Voi insista asupra acestui subiect în următoarele mele articole.

Deocamdată, îți voi spune despre legătura dintre alăptare și pilulele contraceptive în ceea ce privește mărirea sânilor!

Sânii se măresc în perioada de alăptare – Adevărat sau Fals??

Da, ajută, datorită faptului că laptele produs de sâni îi face mai mari. Dar fiecare femeie afirmă că dimensiunea lor revine la normal odată ce au încetat alăptarea.

Femeie care alăptează

Sânii se măresc cu pilule contraceptive – Adevărat sau Fals??

Da, în multe cazuri, pilulele contraceptive produc o creștere a sânilor. Acest lucru se datorează faptului că pilulele sunt create pentru a crește cantitatea de estrogen, principalul hormon care determină mărimea sânilor. Dar, și în acest caz, este binevenită precauția. Mărimea sânilor poate reveni foarte ușor la normal, odată ce nu mai iei pilule.

Sfat important!

Să-ți dorești sâni mai mari nu este un lucru rău, dar a nu te respecta sau iubi pe tine însăți din cauza faptului că sânii tăi nu atrag suficientă atenție înseamnă să te înjosești! Nu crea obsesii în această privință. Ești perfectă așa cum ești. Iar eu îmi iubesc toți cititorii…

xoxoxoxo

Pentru alte nelămuriri, sugestii sau soluții, contactează-mă… Îmi face plăcere să împărtășesc idei și sfaturi cu voi toți… Dragilor, aștept răspunsurile voastre …

Ciao!

P.S. Urmăriți în continuare blogul meu!


2009-2020 © All Rights Reserved